Big Foton

Namenjen je svakome ko voli fotografiju, želi da se bavi iz hobija ili mu je potreban osnov za kasniji napredni nivo, a sada ne poseduje nikakvo ili delimično predznanje. Polaznici se ovde upoznaju sa funkcijama i primenom digitalnog foto-aparata i ostalog pribora u nekim najčešćim životnim situacijama kao i softverima za postprodukciju (Photoshop, Lightroom).

Kompletan nastavni plan i program se dobija prijavljivanjem.

OVAJ KURS SE PREPORUČUJE

onima koji žele da motive iz svakodnevne okoline, svoje utiske, događaje i druge snimke učine lepšim i kreativnijim radi ličnog zadovoljstva vodeći polaznika od potpunog početka do otprilike srednjeg nivoa fotografskog znanja.


CILJ OVOG KURSA

je da polaznicima u potpunosti objasni i približi proces fotografskog nastajanja digitalne slike, zatim, kako da uz pomoć nekih softvera poboljšaju svoje snimke, pripreme ih za štampu i odštampaju, tako da na kraju polaznici postanu osposobljeni za dobijanje korektne fotografije u tehničkom i likovnom smislu.


NASTAVNI PROGRAM

se sastoji od predavanja, domaćih zadataka i vežbi. Predavanja su propraćena brojnim ilustracijama koje se prikazuju video projektorom, uz praktične demonstracije i objašnjenja kako se postižu pokazani rezultati. Kompletan nastavni plan i program dobijate prijavljivanjem na ovom sajtu (gornji meni - Prijava) ili slanjem obične sms-poruke sa vašom e-mail adresom na 064-11-598-00.


Cena ovog kursa je u visini od 150 evra.

Prijavljivanjem nemate obavezu i da se upišete već vas škola samo obaveštava o svojim aktuelnostima: šalje vam nastavni plan i program, obaveštenja o otvaranju upisnog roka sa kompletnom Ponudom škole u kojoj su precizno utvrđeni početak i završetak kursa, dinamika i kalendar viđenja, uplate itd. Upis se obavlja na osnovu konkretne Ponude škole, važeće za taj upisni rok.