Srednji

Kurs Fotografije

O Srednjem Kursu

Ako ste pohađali neki kurs fotografije ili ste samostalno došli do izvesnih saznanja i želite dalje da se usavršavate uz našu stručnu pomoć, sa ovim paketom sve to možete i to prilagođavajući program sopstvenim potrebama. Postanite deo našeg originalnog Mozaik sistema, pratite naše ponude časova i odreagujete rezervacijom mesta po terminu i sadržaju koji se vama dopada. Koraci su sledeći:

  • Kontakt sa organizatorom; preporuka je da to bude uživo ili telefonom, ali može i putem e-maila.
  • Plaćanjem kredita od 2.000 dinara ulazite u Mozaik sistem. Taj kredit ako ga ne potrošite dobijate nazad kada izlazite iz Mozaik sistema.
  • Stavljamo vašu e-mail adresu na mailing listu Mozaik sistema i vama će povremeno stizati obaveštenja, nekoliko dana ranije, o sadržaju najavljenog termina. Ako vam se dopada, vi rezervišete mesto, a plaćate prilikom dolaska samo taj jedan termin.

Program Srednjeg kursa sa cenama pojedinačnih termina:

  • Predavanje – stručna akademska predavanja iz likovnosti, estetike i dokumentarnosti fotografije. Davanje zadataka. (2-2,5h=1.500 din.)
  • Korektura radova u učionici (kritička radionica) – pregled radova po zadatim temama, sa naše preporučene liste, ili na slobodnu temu. Cilj: izgradnja port-folia radi napredovanja po nivoima i stepenima i dobijanje sertifikata (1,5-2h=1.500 din.).
  • Photoshop – praktična obrada fotografija sa domaćih zadataka.
  • Snimanje u studiju – sa modelom, uz profesionalnu rasvetu, za portret, beauty, fashion, stock (1,5h=2.000 din.); za akt (1,5h=3-4.000 din.).
  • Iznajmljivanje studija – sa vašom kompletnom organizacijom i našom asistencijom – nameštanjem svetla (2h=6.000 din.).
  • Događaji – pružanje informacija o zanimljivim događajima, saveti i uputstva za samostalno snimanje, radi dopunjavanja port-folia (besplatno).

Prijavljivanjem dobijate kompletan informator ovog kursa.

Galerija

Dodatne informacije

Foton centar ima sledeće nivoe napredovanja po stepenima: osnovni (A1 i A2), srednji (B1 i B2) – nakon toga se dobija zvanje Mediet; viši (C1 i C2), visoki (D1 i D2) – nakon toga se dobija zvanje Kadet; Artist FC, Profesionalni fotograf FC i Master Class FC.

Možete propuštati termine koji vama nisu odgovarajući koliko god želite. Ali ako rezervišete mesto u odabranom terminu, onda je važno i da dođete jer je broj mesta u svakoj grupi ograničen. Kod nedolaska na rezervisani termin skida se sa kredita 1.000 dinara.

Prijava za kurs